www.tripper.nl
Topdagjes uit voor minder dan een tientje: ontdek deze 6 leuke uitjes

Topdagjes uit voor minder dan een tientje: ontdek deze 6 leuke uitjes

  • Christina Karnadi Christina Karnadi
  • -
  • 16 jul. 2024

Of je nu een dagje uit plant met het gezin of een weekendje weg met vrienden, een van de grootste uitdagingen is vaak om het binnen het budget te houden. Gelukkig zijn er talloze manieren om te genieten van geweldige ervaringen zonder je portemonnee te veel te belasten. Dit kan je doen door actief te blijven op Tripper en zo gebruik te maken van de vele kortingen, zo haal je het meeste uit elke euro die je uitgeeft. In deze blog deel ik een paar van mijn persoonlijke favoriete leuke daguitjes voor minder dan een tientje met jou die je kan beleven zonder financiële zorgen. Laat je inspireren om meer te doen met minder!

Midgetgolf Parkhaven

Voor minder dan een tientje kun je een geweldige middag beleven bij Midget Golfbaan Parkhaven in Rotterdam! Deze mini-golfbaan met 18 leuke en uitdagende holes is perfect voor een zomerse dag. Ik kom hier regelmatig en het verveelt nooit. Het mooie is dat je zo lang kunt spelen als je wilt. En als je klaar bent met golfen, kun je genieten van een lekker hapje en drankje tegen schappelijke prijzen. Dus trek eropuit, daag jezelf uit op de baan en maak er een topdag van bij Parkhaven!

Street Jump Veldhoven

Hou je van actief bezig zijn en wil je tegelijk sportief bezig zijn? Dan is deze actie echt iets voor jou! Met deze deal kun je twee uur lang springen bij Street Jump Veldhoven, inclusief een zakje chips en limonade. Hiermee kun je de kids twee uur lang vermaken, en ze kunnen ook vriendjes meenemen voor extra plezier. Street Jump heeft maar liefst negen verschillende areas, waaronder een Big Airbag Area, Jump Caroussel Area, Ninja Parkour Area en een Climbing Wall.

Ben je op zoek naar een trampoline hal dichterbij huis? Klik hier om een andere trampoline hal dichtbij te vinden.

Lasergame Rotterdam

Ervaar in Rotterdam een unieke ervaring: onder water lasergamen! Ik ben hier al een paar keer geweest en het is altijd superleuk. Extra handig: het ligt naast de golfbaan, dus je kunt het perfect combineren voor een middag vol plezier. In de machinekamer maken de gamers zich klaar voor actie. Het geluid van sonar, het water en decor maken de onderwaterervaring helemaal echt. Je wordt beschoten door het andere team en zoekt dekking achter olievaten en motoren. In de 300 m2 grote arena kun je helemaal losgaan!

Klaar voor een avontuurlijke middag? Trek eropuit en combineer lasergamen met midgetgolf voor een onvergetelijke dag!

Design Museum Den Bosch

Voor een goedkope prijs kun je het Design Museum in Den Bosch bezoeken en je laten inspireren door fantastische tentoonstellingen die laten zien hoe design ons dagelijks leven beïnvloedt. Ik ben hier zelf geweest en vond het echt geweldig! Het museum biedt een boeiende kijk op kunst, architectuur en innovatie, met exposities die je laten nadenken over hoe design onze wereld vormgeeft. Het is een perfecte plek om nieuwe ideeën op te doen en je te laten inspireren door de kracht van design. Bezoek het Design Museum in Den Bosch en ontdek zelf wat design voor je kan betekenen!

Aquaboarden

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve ervaringen, dus toen ik ontdekte dat je heel goedkoop kunt aquabaorden in Leiden, was ik meteen enthousiast. Bij zwembad de Zijl kun je 30 minuten lang professionele lessen volgen. Het voelde een beetje als yoga maar dan in het water: een echte full-body workout waarbij balans en coördinatie centraal staan. Neem je badkleding mee en doe mee met de volgende les! Het is een geweldige manier om actief te zijn en tegelijkertijd plezier te hebben in het water. Aquaboarden is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Mis deze unieke ervaring niet en spring het water in voor een leuke en uitdagende workout!

Amsterdam Boatcruises

Altijd al gedroomd van een ontspannen tochtje door de grachten van Amsterdam? Dan is dit je kans! Met deze deal kun je 75 minuten lang genieten van een ritje in een 100% elektrische boot. Ontdek alle prachtige bezienswaardigheden van Amsterdam terwijl je vaart over het IJ, de Amstel en door de schilderachtige grachten. Dit uitje is niet alleen leuk, maar ook perfect voor het maken van Instagram-waardige foto's. Het is dé gelegenheid om je innerlijke toerist los te laten en Amsterdam vanaf het water te bewonderen. Pak je kans en maak van je dag een onvergetelijke ervaring op de grachten!

Ik hoop dat deze tips je hebben geïnspireerd om meer te doen met minder. Ga eropuit, maak mooie herinneringen en geniet van elk moment zonder je zorgen te maken over je portemonnee. Avontuur en plezier zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht je budget. Veel plezier en geniet van je avonturen! Interesse om deze zomer naar een pretpark te gaan? Check dan mijn blog: Top 10 leukste pretparken om te bezoeken in de zomervakantie!

Confetti
Win met een draai aan de Wheel of Deal!

Win fantastische prijzen door te draaien aan de Wheel of deal! Geef het e-mailadres op waarop jij de prijs wil ontvangen en je krijgt de kans om één keer te draaien. Bovendien ontvang je onze gratis nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen.

Wheel Of Deal Confetti Wheel Of Deal Confetti Wheel Of Deal Wijzer Wheel Of Deal Rad