www.tripper.nl
10 griezelige Halloween deals

10 griezelige Halloween deals

  • Christina Karnadi Christina Karnadi
  • -
  • 4 okt. 2024

Halloween staat voor de deur en de spanning in de lucht is bijna tastbaar! De donkere avonden zijn weer aangebroken, de pompoenen zijn uit de schuur gehaald, en overal om je heen voel je de opwinding van griezelige avonturen. Halloween is mijn favoriete feestdag, ik hou van al het spannende en macabere. Dit jaar zijn er weer tal van uitjes te beleven met mooie kortingen van ons. Of je nu op zoek bent naar een griezelige ervaring of een leuk avontuur voor het hele gezin, er is voor ieder wat wils. In deze blog ontdek je 10 huiveringwekkende Halloween deals die je absoluut niet wilt missen. Durf jij het aan om verder te lezen?

Halloween Horror Festival in Movie Park Germany

Van 28 september t/m 10 november 2024 opent Movie Park Germany zijn poorten voor het engste Halloween Horror Festival ooit! Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol adrenaline en angst, met meer dan 280 monsters die op je wachten!

Dit jaar zijn er maar liefst acht bloedstollende horrorhuizen en vier angstaanjagende scare zones om te verkennen. Populaire attracties zoals "Hell House" en "The Slaughterhouse" zijn terug, maar met nog meer sinistere verrassingen. En dat is niet alles! Het grootste indoor spookhuis van Europa, met een oppervlakte van maar liefst 1400 m², laat je hart sneller kloppen met huiveringwekkende scènes die je stoutste angsten overtreffen. En vergeet de nieuwe liveshow "Unhallowed - The Freak Show Straight Out of Hell" niet, waarin illusionist Christian Farla je meeneemt op een bizarre reis vol angstaanjagende illusies en spannende confrontaties tussen goed en kwaad.

Dus, durf jij het aan om deze griezelige wereld binnen te stappen? Dit wordt een dag vol gillende vreugde, schrikmomenten en onvergetelijke herinneringen!

Halloween in Wunderland Kalkar

Beleef een dag vol griezelplezier in Wunderland Kalkar, waar het Halloween-feest in volle gang is! Dit jaar opent het park op drie geselecteerde weekenden zijn deuren voor een speciaal Kids-Halloween programma. Durf jij door het duistere spookhuis te dwalen of mee te doen aan de spannende Trick or Treat-speurtocht? Op 12 & 13, 19 & 20 en 26 & 27 oktober staan er meer dan 30 attracties klaar voor een onvergetelijk avontuur!

Trek je stoerste Halloweenkostuum aan (alleen toegestaan voor kinderen) en kom pompoensnijden in Kernie’s Dorf, waar je jouw eigen unieke Halloween-pompoen kunt maken. Of steek de handen uit de mouwen en rooster marshmallows boven het vuur voor de ultieme herfstervaring!

Stap in het spookhuis van Wunderland Kalkar en beleef een angstaanjagend avontuur vol verrassingen en schrikmomenten. Voor de echte thrill-seekers zijn er talloze attracties, van duizelingwekkende achtbanen tot spannende wildwaterbanen. Voor de kleintjes zijn er ook plenty aan activiteiten, zoals de Mini Tea Cup en vrolijke springkussens.

Terror Nights in Standdaarbuiten

Bereid je voor op het grootste Halloween-event van Brabant, waar spanning en sensatie gegarandeerd zijn! Met meer dan 150 acteurs en vier bloedstollende spookhuizen, ben je verzekerd van een avond vol adrenaline en schrikmomenten.

Stap in de wereld van de gruwel en ontdek de vier grote spookhuizen. Bij 365, A Year of Terror ervaar je hoe feestdagen je voor altijd kunnen veranderen in een angstaanjagende nachtmerrie. Durf jij de interactie aan in het Terror Monastery, waar je zonden je zullen achtervolgen? En wie kan de legendarische Tunnel of Terror weerstaan, waar je je weg moet vinden door smalle gangen vol met zichtbare en onzichtbare acteurs? Voor de ultieme uitdaging is er het spookhuis Terror Jail: No Return, waar je aan alle kanten wordt bestormd en niet weet wanneer je het kunt ontvluchten.

Naast de spookhuizen kun je genieten van een breed scala aan extra faciliteiten. Geniet van de beruchte Terror Burger, terwijl je je laat meeslepen door de beats van de DJ op het middenplein. Mis ook de spectaculaire dansacts niet, die elk uur het publiek verrassen! En dat is nog niet alles! Op zaterdag 12 oktober 2024 komt het Halloween Indoorspeelparadijs tot leven in Kabonk. 

Halloween in Bellewaerde Park

Van 19 oktober tot en met 3 november 2024 wordt Bellewaerde Park omgetoverd tot een griezelige speeltuin vol spanning en plezier! Maak je klaar om te rillen van de opwinding terwijl je vijf bloedstollende spookhuizen en twee gezinsvriendelijke spookhuizen ontdekt.

Dit jaar nodigen heksen, monsters en duistere figuren je uit om de angst aan te gaan! Maak kennis met monstertje Frankie tijdens zijn spookachtige verjaardagsfeest in het gloednieuwe gratis kinderspookhuis, of trek samen met de kleintjes naar het middeleeuwse ‘Kings Fest’, waar draken, een tovenaar en een vrolijke nar op je wachten. Durf jij de uitdagingen van de vijf angstaanjagende spookhuizen aan? Laat je schrikmomenten niet verpesten door de spannende shows, zoals magische bellenblaaskunst of de indrukwekkende stuntshow El Portal De Los Muertos.

En als de avond valt tijdens de Halloween Nocturnes, geniet je van de unieke, duistere sfeer en sluit je je dag af met een spetterend muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

The Villains VIIII in Mondo Verde

Ben jij klaar voor een avond vol gruwel en spanning? Maak je dan klaar voor The Villains, het meest angstaanjagende Halloween-evenement van het jaar! Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2024 transformeren de wereldtuinen van Mondo Verde in Landgraaf zich in een onheilspellend terrein vol scare zones en huiveringwekkende scare actors die je de stuipen op het lijf jagen. Deze editie, met het thema Unleashed Hell, biedt zes grote scare zones, waaronder de nieuwe Freak House 2.0, waar je je geen moment veilig voelt. Durf jij de uitdagingen aan in de zones zoals de Aztec Sacrifice en de Cuddles Cannibals? 

Neem even de tijd om bij te komen in de verschillende horecagelegenheden, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje voordat je weer de confrontatie met het onbekende aangaat. Vergeet ook niet dat het evenement zelf kostuums en creatieve outfits aanmoedigt, maar maskers en nepwapens zijn niet toegestaan!

Er wordt aangeraden het evenement niet te bezoeken met kinderen jongeren dan 13 jaar. Kom op 25 of 26 oktober van 19.00u tot 00.00u en ervaar zelf waarom dit evenement in de top 6 van beste Halloween-events in Nederland en België staat. Durf jij het aan?

Halloween The Little Villains in Mondo Verde

Maak je klaar voor de 7e editie van Halloween The Little Villains op 19 oktober 2024! Familiepark Mondo Verde verandert voor deze bijzondere gelegenheid in een magische wereld vol griezels en spannende activiteiten. Dit jaar staat het evenement in het teken van The Magical Edition, waar je de hele avond kunt genieten van spookachtige zones en onvergetelijke ervaringen.

Met maar liefst 9 griezelige zones om te verkennen, komt de Halloween-geest echt tot leven! Van de Creepy Jungle tot het Spooky Graveyard, elke zone biedt unieke avonturen en verrassingen. De kinderen kunnen zich laten schminken in griezelige Halloween-stijlen, waardoor ze helemaal in de sfeer komen. Kom verkleed in je leukste Halloween-kostuum, want wie weet win jij wel een geweldige prijs in de kids costume-wedstrijd! Dit is de perfecte kans voor de kleintjes om hun creativiteit te tonen en samen met vrienden te stralen.

Het evenement opent om 18:30 uur en gaat door tot 22:30 uur, zodat je volop kunt genieten van alles wat het park te bieden heeft. Natuurlijk zijn ook de attracties van het park geopend, zodat je naast de Halloween-activiteiten ook kunt genieten van de spannende ritten.

Scream Expedition

Op 1 en 2 november 2024 is het weer tijd voor de ultieme Halloween-ervaring bij Scream Expedition in Roermond! Dit jaar vieren ze een spookachtig jubileum: 10 jaar angst en adrenaline! Bereid je voor op een avond vol gruwelijke verrassingen, waarbij je wordt omringd door angstaanjagende spookhuizen en sensationele walkthroughs.

Je kunt genieten van spannende shows op de Mainstage, en zelfs bekende YouTubers, TikTokkers en influencers bewonderen die het publiek vermaken. Maar pas op! De freaks die rondwaren zijn niet te vertrouwen, en ze hebben het gemunt op jouw angst! Durf jij de uitdagingen aan? Betreed de Haunted House van Julius Bouchér en ontdek de sinistere geheimen van zijn slagerij, of waag een bezoek aan de Bokkenrijders voor een duik in de mysterieuze geschiedenis van Limburg. De avond eindigt met een spectaculaire show die je niet wilt missen!

Mis deze onvergetelijke Halloween-ervaring niet. Wees getuige van de griezelige taferelen en laat je onderdompelen in de angstige sfeer van Scream Expedition! 

Halloween Walibi Belgium

Van 12 oktober t/m 3 november 2024 viert Walibi Belgium maar liefst 25 jaar Halloween met een onvergetelijk avontuur in de griezelige wereld van Ibilaw! Maak je klaar om Bill en zijn afschuwelijke wezens onder ogen te komen in deze huiveringwekkende ervaring.

Het Verhaal van Bill: In 1976 bezoekt een jongentje genaamd Bill Walibi Belgium met zijn familie. Tijdens zijn bezoek wordt hij door zijn kwaadaardige dubbelganger in een spiegel getrokken en belandt hij in de angstaanjagende parallelle wereld van Ibilaw. Jarenlang zwerft Bill door dit nachtmerrieachtige park, terwijl hij het kinderrijmpje neuriënde dat zijn moeder altijd voor hem zong. Zijn wanhoop verandert in een onverzadigbare dorst naar wraak, en nu, 25 jaar later, opent de poort naar Ibilaw zich opnieuw. Bill is vastbesloten om terror te zaaien op iedereen die het durft aan te durven!

Tijdens dit spannende seizoen biedt Walibi een sensationele mix van attracties en een bloedstollend Halloween avontuur. Verken vier spookhuizen en vijf horrorzones waar jouw ergste nachtmerries tot leven komen. Maar wees gewaarschuwd! De legendarische Bill keert terug om wraak te nemen op iedereen die durft binnen te komen.

Halloween in Kinderpretpark Julianatoren

Van 4 oktober t/m 3 november 2024 verandert Kinderpretpark Julianatoren in een magische wereld vol griezels en avontuur! Het park komt tot leven met een betoverende Halloween-sfeer, perfect voor een onvergetelijk dagje uit met het hele gezin.

Geniet van meer dan 60 te gekke attracties die speciaal zijn omgetoverd voor Halloween. Durf jij het aan om het mysterieuze Heksenbos te betreden? Hier kun je jouw heksendiploma behalen door allerlei spannende proeven te doorstaan en verborgen spreuken te leren. Maar wees voorzichtig, want de heksen zijn druk bezig met hun magie!

Activiteiten die je niet wilt missen:

  • De Grote Spookshow: Zing en dans mee met de hilarische karakters van Jul & Julia. Deze show zit vol verrassingen en is een must-see voor jonge griezels.
  • Dino & Dina's Halloweenshow: Help de dino’s bij het bouwen van een angstaanjagend spookhuis. Een interactieve ervaring waar je je creativiteit kunt laten zien.
  • Julia's Heksenpad: Ga op avontuur door het Heksenbos en kom erachter welke geheimen het bos te bieden heeft.

Daarnaast zijn er tal van andere Halloween-shows en evenementen die het park vullen met gelach en spanning. Terwijl je door het park wandelt, zul je de vrolijke Halloween-decoraties en de enthousiaste Julianatoren-karakters zien die het Halloween-thema helemaal tot leven brengen.

Happy Halloween in de Waarbeek

Maak je klaar voor een spooktaculair avontuur bij Attractiepark De Waarbeek! Op 12, 19, 26, 30 oktober en 2 november 2024 transformeert het park in een griezelige Halloween-ervaring die geschikt is voor het hele gezin. Met onze deal geniet je van onbeperkt eten en drinken, terwijl je je laat onderdompelen in een wereld vol spanning en plezier!

Wat kun je verwachten? Met je ticket krijg je toegang tot een breed scala aan activiteiten, waaronder:
Onbeperkt belegde broodjes, friet, snacks, soep van de dag, en dranken zoals koffie, thee, limonade en waterijs. Ideaal om je energie op peil te houden tijdens het griezelen!
Maak je eigen pompoenen, rooster marshmallows en popcorn, en doe mee aan griezelbingo en trick or treat! Dit is dé kans om je creatieve kant te laten zien en samen met het gezin een geweldige tijd te hebben.

Dare to enter? Het park is van 13:00 tot 21:00 uur geopend, maar let op: het wordt enger vanaf 18:00 uur! Voor de echte waaghalzen van 12 jaar en ouder is er de spannende ervaring "Lost in the Park," waar je de duistere en angstaanjagende delen van het park kunt verkennen. Durf jij het aan om deze gruwelijke wereld te ontdekken?

Met deze 10 griezelige Halloween deals ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring vol spanning, avontuur en plezier. Of je nu een durfal bent die op zoek is naar adrenaline in de spookhuizen of een gezin dat samen wil genieten van creatieve activiteiten, er is voor ieder wat wils. Van het engste Halloween Horror Festival in Movie Park Germany tot de magische wereld van Kinderpretpark Julianatoren, deze evenementen bieden een perfecte mix van angst en amusement. Vergeet niet om je tickets snel te bemachtigen, want de meest populaire Halloween ervaringen zijn zo uitverkocht! Dus trek je griezeligste kostuum aan, verzamel je vrienden en familie, en maak je klaar om samen het avontuur van Halloween te vieren. Durf jij het aan om de duisternis te betreden? Happy Halloween!

Confetti
Win met een draai aan de Wheel of Deal!

Win fantastische prijzen door te draaien aan de Wheel of deal! Geef het e-mailadres op waarop jij de prijs wil ontvangen en je krijgt de kans om één keer te draaien. Bovendien ontvang je onze gratis nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen.

Wheel Of Deal Confetti Wheel Of Deal Confetti Wheel Of Deal Wijzer Wheel Of Deal Rad